Læs mere om os her​

Om os

Aase Larsen

Indehaver af Reborn Clinic i Næstved er Aase Larsen, som udfører den kosmetiske kliniks behandlinger med Botox og ikke-permanente Fillers.

Aase er oprindeligt uddannet tandlæge fra Københavns Tandlægehøjskole og har i 20 år arbejdet som tandlæge i Danmark og England, men for godt 12 år siden blev hun i England meget interesseret i kosmetiske behandlinger i ansigtet.

Efter at have uddannet sig i at lave kosmetiske behandlinger, blev Botox og Filler behandlinger en fast del af hendes dagligdag på klinikken.

Aase blev så efterspurgt, at hun i løbet af de sidste 12 år, fra klinik i Harley Street, London, har undervist både læger, tandlæger og sygeplejersker fra hele verden i behandling med Botox og ikke-​permanente Fillers. Undervisningen var både teori og praktik på begynder og avanceret niveau.

Aase er i dag stadig involveret i at uddanne kosmetiske behandlere her i Danmark.

​Samtidig med undervisningen holder Aase sig helt up-to-date med alle de nye produkter og behandlingsmetoder.

Reborn Clinic tilbyder ikke-kirurgiske kosmetiske behandlinger. Vi arbejder udelukkende efter princippet om minimal invasion i forhold til vores behandlinger.

Klinikken bruger kun FDA anerkendte produkter, og følger altid Sundhedsstyrelsens regler hvad angår udførelse og hygiejne.

Reborn Clinic er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed.​

Bjarne F. Alsbjørn

Speciallæge dr.med. i plastikkirurgi Bjarne Finn Alsbjørn er tilknyttet klinikken som ansvarlig og superviserende læge. Bjarne Finn Alsbjørn er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed til at foretage behandling med Botox og ikke-permanente Fillers.

Se fotos fra klinikken​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Reborn Clinic

Mosevej 12B, 4700 Næstved

Klik her for rutevejledning

CVR: 39779250

Kontaktoplysninger

Telefon: 31 72 14 15

E-mail: aase@rebornclinic.dk

Telefontider

Torsdag: 09.00 - 18.00

Fredag: 09.00 - 18.00

Lørdag : 09.00 - 18.00

Mails besvares alle dage.