​Behandlinger

Botox

Reborn Clinic – Kosmetisk Klinik i Næstved – laver alle former for forskønnende Botox behandlinger.

Botoxbehandlinger er nu en af ​​de mest populære kosmetiske behandlinger i verden, og der er en overflod af berømtheder, der ryktes at sværger til de ungdomsbevarende behandlinger.

Kosmetiske Botoxbehandlinger medfører at de behandlede dynamiske ansigts muskler ikke længere trækker sig sammen, dette betyder at huden glattes ud i den periode toksinet virker og desuden får tid til at reparere de områder der allerede har linjer/rynker.

Da Botox i en periode fjerner uønskede linjer som pande og mellem bryn rynker med mere alt efter dit behov, bliver resultatet et friskere og sundere generelt yngre udseende uden operative indgreb.​

Botox (Botulinum toksin type A) er blevet brugt til disse behandlinger i over 40 år og er generelt betragtet som en meget sikker behandlings metode med få komplikationer.

Effekten af en Botox behandling holder typisk 4 – 6 måneder, og forsvinder gradvist – dette betyder, at du har brug for behandlinger et par gange om året, hvis du ønsker at opretholde dit linjefrie look.

Vi tilpasser altid behandlingen til dit ansigt, for at opnå det bedst mulige resultat. Det er vigtigt at man beholder sin ansigtsmimik, som før behandlingen.

Botox og filler behandling kan kombineres for at opnå et endnu bedre resultat.

Kontrol

Der aftales altid en kontroltid ca 14 dage efter alle behandlinger. Dette for at sikre at begge parter er tilfredse med resultatet og hvis nødvendigt korrigere områder med utilstrækkelig effekt - disse kontroller er inkluderet i prisen.

Før din behandling

Hos Reborn Clinic får alle vores nye kunder en grundig forundersøgelse/konsultation af enten vores speciallæge eller tandlæge. Vi gennemgår dine ønsker og behov og finder frem til den bedste behandling for netop dig.


Vi gennemgår virkning, bivirkninger og kontraindikationer ved behandlingen. Du vil blive vurderet ud fra både et medicinsk og æstetisk perspektiv.

Efter din behandling

Du får mundtlig og skriftlig information om hvad du må og helst ikke må resten af den pågældende dag.

Du kan i de fleste tilfælde vende tilbage til dine normale aktiviteter umiddelbart efter behandlingen.

Hyperhydrosis

Botox har en høj succes mod extrem svedproduktion

I f.eks armhuler, hænder, fødder eller andre steder på kroppen, standser sved produktion op til 100% i op til 6 måneder, dog risiko for at du sveder mere andre steder på kroppen. 

Denne behandling benævnes Hyperhydrosis.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Reborn Clinic

Mosevej 12B, 4700 Næstved

Klik her for rutevejledning

CVR: 39779250

Kontaktoplysninger

Telefon: 31 72 14 15

E-mail: aase@rebornclinic.dk

Telefontider

Torsdag: 09.00 - 18.00

Fredag: 09.00 - 18.00

Lørdag : 09.00 - 18.00

Mails besvares alle dage.