Behandlinger​

Skinbooster

Hvad er en skin quality booster ?

En skin quality booster er en filler – type som tilfører en meget naturlig fylde til huden, samtidig tilfører den dybdegående fugt, der er med til at mindske rødme i huden og dermed skabe en mere ensartet hudtone. En skin quality booster er perfekt til dig som ønsker et helt naturligt resultat og en mere ensartet hud – og så er den oplagt til at forebygge rynker og fine linjer i fremtiden.

Skønnere hud uden filter?

Kom ind på klinikken og få en behandling med vores nye skin quality booster, der med en unik formel filfører let fylde og kraftfuld fugt til huden, så kan du droppe filtrene på dit næste selfie.​

​Vores bedste tip til en skønnere hud

Drik masser af vand og rens altid din hud inden du går i seng. Og ellers har vi en ny skin quality booster, som helt unikt tilfører let fylde og kraftfuld fugt – den perfekte måde at forkæle din hud og fremhæve dine allerbedste træk!

Har du overvejet at få filler?​

Hvis du ikke har fået filler før og er i aldersgruppen 18 – 30 år, anbefaler vi en skin booster, fugter i dybden, samtidigt med den tilfører let fylde til f.eks. Fine linjer. kindben og kæbelinie – den forebygger effektivt og giver et smukt naturligt resultat. Består af hyaluronsyre og glycerol.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Reborn Clinic

Præstøvej 45, 4700 Næstved

Klik her for rutevejledning

CVR: 39779250

Kontaktoplysninger

Telefon: 31 72 14 15

E-mail: aase@rebornclinic.dk

Telefontider

Torsdag: 09.00 - 18.00

Fredag: 09.00 - 18.00

Lørdag : 09.00 - 18.00

Mails besvares alle dage.