Vores historie

Om os

Reborn Clinic v/Aase Larsen

Indehaver af Reborn Clinic i Næstved er Aase Larsen, som udfører den kosmetiske kliniks behandlinger med Botox og ikke-permanente Fillers.
 
Aase er oprindeligt uddannet tandlæge fra Københavns Tandlægehøjskole og har i 20 år arbejdet som tandlæge i Danmark og England, men for godt 12 år siden blev hun i England meget interesseret i kosmetiske behandlinger i ansigtet.
 
Efter at have uddannet sig i at lave kosmetiske behandlinger, blev Botox og Filler behandlinger en fast del af hendes dagligdag på klinikken.
 
Aase blev så efterspurgt, at hun i løbet af de sidste 12 år, fra klinik i Harley Street, London, har undervist både læger, tandlæger og sygeplejersker fra hele verden i behandling med Botox og ikke-permanente Fillers. Undervisningen var både teori og praktik på begynder og avanceret niveau. Aase er i dag stadig involveret i at uddanne kosmetiske behandlere her i Danmark.
 
Samtidig med undervisningen holder Aase sig helt up-to-date med alle de nye produkter og behandlingsmetoder.
 
Reborn Clinic tilbyder ikke-kirurgiske kosmetiske behandlinger. Vi arbejder udelukkende efter princippet om minimal invasion i forhold til vores behandlinger.
 
Klinikken bruger kun FDA anerkendte produkter, og følger altid Sundhedsstyrelsens regler hvad angår udførelse og hygiejne.
 
Reborn Clinic er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed.

Bjarne F. Alsbjørn

Speciallæge dr.med. i plastikkirurgi Bjarne Finn Alsbjørn er tilknyttet klinikken som ansvarlig og superviserende læge. Bjarne Finn Alsbjørn er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed til at foretage behandling med Botox og ikke-permanente Fillers.

Book en gratis forundersøgelse

Få lavet et skræddersyet forløb, som passer præcis til dig. 


Reborn Clinic er godkendt af
Styrelsen For Patientsikkerhed

Adresse
Præstøvej 45,
4700 Næstved

Åbningstider
Torsdag: 9-18
Fredag: 9-18
Lørdag: 9-18
Gratis forundersøgelse